Projektoví partneri z PlaNET SOEN 3.0 sa stretli v krásnej Banskej Štiavnici

Tím projektu PlaNET SOEN 3.0 zo Slovenska, Poľska, Slovinska a Chorvátska usporiadal koncom júna v Banskej Štiavnici nadnárodné projektové stretnutie. Dvojdňové stretnutie bolo pre tím príležitosťou zamyslieť sa nad svojimi doterajšími aktivitami a zhodnotiť svoju neuveriteľnú projektovú cestu.

Tím bol tiež nadšený, že mohol diskutovať o budúcej spolupráci a spoločne brainstormovať nové projektyStretnutie sa konalo v krásnom meste Banská Štiavnica, ktoré je známe svojou bohatou históriou a úžasnou architektúrou. Mesto je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO a nachádza sa v ňom množstvo kultúrnych a historických pamiatok.
Projekt PlaNET SOEN 3.0 je projekt medzisektorovej spolupráce, ktorý využíva prístupy neformálneho vzdelávania na podporu udržateľného rozvoja a environmentálneho povedomia. Cieľom projektu je posilniť postavenie mladých ľudí, aby sa stali aktívnymi občanmi a podnikli kroky na ochranu životného prostredia.

Projektový tím zo Slovenska, Poľska, Slovinska a Chorvátska už nejaký čas spolupracuje a nadnárodné projektové stretnutie bolo pre nich príležitosťou stretnúť sa a zamyslieť sa nad dosiahnutým pokrokom. Tím diskutoval o svojich doterajších aktivitách a zhodnotil svoju doterajšiu cestu. Taktiež sa venovali brainstormingu nových nápadov a diskutovali o budúcej spolupráci.

Projekt PlaNET SOEN 3.0 je vynikajúcim príkladom toho, ako môže medzisektorová spolupráca viesť k pozitívnej zmene. Spoločnou prácou sa tímu podarilo dosiahnuť veľké veci a skutočne zmeniť svoje komunity. Tešíme sa na to, čo prinesie budúcnosť tohto neuveriteľného projektu a jeho tímu.