Slovenská záverečná konferencia PlaNET SOEN 3.0 mala veľký úspech

Ahojte, priatelia! Máme pre vás niekoľko zaujímavých správ. Náš trojročný projekt PLANET SOEN 3.0 sa konečne blíži ku koncu. Ale nebojte sa, vôbec to nie je smutné! V skutočnosti sme náš epický úspech oslávili s obrovským davom takmer 100 študentov na super cool radnici v Banskej Bystrici. Hovoríme o poriadnej párty!

Hádajte čo? Neboli sme na to sami. Spojili sme sa s úžasnými študentmi z Evanjelického gymnázia, aby sme pripravili túto záverečnú konferenciu. Bola to paráda! Predstavili sme naše úspechy, podelili sa o naše vízie a vyzdvihli neuveriteľné študentské projekty, ktoré vznikli v rámci hnutia participatívneho rozpočtu. Aké je to úžasné?

A nezabudnime na čerešničku na torte. Mali sme tú česť hostiť úžasného rečníka, Maroša Chmelíka, riaditeľa CKO – Centra pre komunitné organizovanie. Študenti z Evg Meet to totálne rozbalili! A na záver podujatia vo veľkom štýle nám talentovaní študenti z Evanjelického gymnázia pripravili fantastický kultúrny program. Určite vedia, ako urobiť šou!

Tejto progresívnej škole v Banskej Bystrici a ich neuveriteľným učiteľom patrí obrovský potlesk. Bez ich podpory by nič z toho nebolo možné. A samozrejme, obrovské poďakovanie patrí našim super aktívnym študentom, ktorí vložili svoje srdcia a duše do toho, aby sa tento projekt podaril.

Keďže sa náš projekt blíži ku koncu, nezabúdajme, že koniec je len začiatkom niečoho nového a vzrušujúceho. Preto sa už sa nevieme dočkať, aké úžasné dobrodružstvá nás čakajú ďalej.