Poľsko predstavuje svoje študentské projekty

Sme tu, aby sme vám predstavili študentské projekty našich poľských partnerov, ktoré majú za úlohu zlepšiť a skvalitniť štúdium a čas strávený v škole a okrášliť jej priestory.

Preto vám ponúkame súhrn všetkých projektov, ktoré sa uchádzajú o priazeň študentov z našej poľskej partnerskej školy:

Školský relax kútik – Projekt vznikol najmä s cieľom zlepšiť úroveň pohodlia študentov v škole. Škola by potrebovala vaky, na ktoré si budú môcť študenti cez prestávky sadnúť, odpočívať, jesť či piť. Okrem toho sa budú môcť slobodne integrovať so svojimi rovesníkmi tým, že sa na takýchto miestach budú spolu rozprávať a smiať. K niekoľkým relax vakom pribudnú črepníkové kvety, čo určite priaznivo ovplyvní vzduch, ktorý študenti dýchajú. Takéto kúty priaznivo ovplyvnia interiér školy tým, že ho zútulnia.

Nečmárajte! – Študenti si všimli, že pri vchode do školy je stena, ktorá je špinavá a zanedbaná. Cieľom projektu je zlepšiť pohodu všetkých ktorí po príchode do školy neuvidia poškodené steny, ale pekné grafity. Okrem toho študenti zapojení do realizácie projektu budú môcť rozvíjať svoje zručnosti, vrátane oblasti grafického dizajnu.

Školská PC herňa – Vznikol by školský e-športový tím. Cieľom je integrovať ľudí hrajúcich hry v škole. Projekt môže v škole fungovať naozaj dobre, pretože táto konkrétna škola je IT technickou školou a väčšina študentov rada hrá počítačové hry. E-športový tím tým integruje veľa študentov, pretože mnoho ľudí, ktorí hrajú hry, sa chce zbaviť stresu. Hlavným cieľom projektu je tráviť čas s ľuďmi a dať im možnosť lepšie sa spoznať a nadviazať priateľstvá. Tento projekt chce, aby sa každý človek v tíme cítil najlepšie, ako vie.

Vonkajší školský oddychový priestor – Hlavným cieľom vonkajšieho oddychového priestoru je vytvoriť miesto pre študentov, kde si môžu oddýchnuť medzi vyučovacími hodinami, keďže školské chodby sú príliš stiesnené. Zároveň by si oči študentov oddýchli od monitorov postavením 2 lavíc a 1 stola. Malo by sa tak stať od januára do marca 2022.