Ďalšie pokračovanie projektu PlaNET SOEN 3.0 je opäť tu!!!

Už po tretí krát sa k vám vracia inovatívny projekt PlaNET SOEN 3.0, ktorý je určený pre mladých a ambicióznych ľudí, ktorí majú kreatívne myslenie a zaujímavé nápady na zlepšenie, skrášlenie, oživenie či rozvoj svojej školy, ulice, susedstva, mesta či celého regiónu.

Náš projekt pomáha pretaviť takéto nápady k ich realizácii a učí mladých ľudí, ako zhmotniť svoju predstavu a dať jej reálne kontúry. Príprava projektu, logistika, finančný manažment, možné riziká a výzvy, marketing – na to všetko musia mladí ľudia myslieť a to všetko ich projekt PlaNET SOEN 3.0 učí postupnými krokmi cez online a offline školenia, cez vzájomné medzinárodné výmenné pobyty v projektových partnerských krajinách, ktorými sú Slovensko, Poľsko, Chorvátsko a Slovinsko, ale aj cez stáže v miestnych úspešných startupoch a spoločnostiach, ktoré dokázali uspieť v širokej konkurencii vďaka svojej inovatívnosti a nápaditosti.

Pridajte sa k nám alebo sledujte naše úspechy, ktoré menia nápady na realitu a naše školy a mestá na atraktívne miesta pre život.

Sledujte nás aj na Facebooku.