PlaNET SOEN 2.0 uskutočnil svoj posledný online workshop na tému Marketing

Po dlhšej prestávke spôsobenej nepriaznivou pandemickou situáciou vo všetkých členských krajinách nášho projektu PlaNET SOEN 2.0 sme sa rozhodli náš posledný workshop presunúť z prostredia krásneho slovinského mesta Šjentur do online priestoru.

A tak sme sa na prelome novembra a decembra všetci stretli pred obrazovkami našich počítačov a počas piatich dní sme sa zdokonaľovali v téme Marketing.

Nešlo len o teoretickú časť na témy ako digitálny marketing a stratégia, sociálne médiá a marketing, tvorba webového obsahu či vplyv influencerov.

Workshopy tvorili aj veľmi hodnotné prednášky na témy ako Trendy v grafickom dizajne či Slovinsko a digitálny makreting, ktorý nám odprezentovala pani Colarič z Slovinskej turistickej agentúry.

Nakoniec sa mohli študenti naučiť, ako si vytvoriť vlastný dizajn produktu, či logo firmy alebo eventu prostredníctvom online nástroja Canva, kde tvorili nápadité a kreatívne koláže, ktoré mali za cieľ pretaviť do praxe to, čo sa za 5 dní workshopu naučili a zdokonaliť ich zručnosti vo svete marketingu.