Náhľad do sveta marketingu

Nedarí sa Vám efektívne propagovať svoje produkty, služby alebo podujatia? Profesionálne služby marketingových spoločností sú pre Vás príliš drahé? Neviete, ako využiť sociálne médiá pre Váš marketing? Príďte 9.1.2017 do mestskej knižnice M. Hrebendu a naučte sa, ako Váš podnik či organizáciu efektívne zviditeľniť!

V januári si Agentúra pre rozvoj Gemera pripravila pre priaznivcov projektu PlaNET SOEN  niečo výnimočné. Nasledujúci tréning v rámci tohto projektu sme sa rozhodli otvoriť nie len pre našich účastníkov ale i pre širokú verejnosť!

V pondelok, 9.1.2017, k nám zavíta rodák z Rimavskej Soboty Adam Pavella, ktorý už niekoľko rokov pôsobí v oblasti marketingu v Bratislave. Účastníci sa naučia, ako zaujať verejnosť svojim logom, sloganom, či názvom bez vysokých nákladov na marketingové agentúry, či dizajnérov. Dozvieme sa, čo všetko zo základov marketingu by si vedel urobiť každý sám a ako sa spropagovať na sociálnych sieťach. Okrem toho sa oboznámime s tvorbou jednoduchých web stránok pomocou šablón a povieme si aké sú základné chyby v marketingu a ako sa im vyvarovať.

Ak i Vás zaujíma táto téma, ste srdečne vítaní v podkroví knižnice M. Hrebendu 9.1.2017 o 13:45. Tréning je bezplatný a otvorený všetkým, ktorí majú chuť naplno naštartovať marketing svojej organizácie, podniku, produktu, či podujatia. Ak máte o tréning záujem, dajte nám prosím vedieť e-mailom na dana.trombitasova@rozvojgemera.sk alebo telefonicky na 0902 158 917 do 5.1.2017.